Digteriske historier

Digtsamlingen KÆRLIGHED OG GENBRUG indeholder digteriske historier om genbrugsting, der har taget ophold i mit hjem. Det er ting, jeg holder meget af, fordi de knytter sig til mennesker, dyr eller steder, jeg elsker. Eller som har haft en speciel betydning for mig. Mange af menneskerne er borte nu, så kald bare digtene nostalgiske. Men der er også digte fra nutiden. For eksempel det om svogers ur, som jeg fik foræret i februar i år (2020) uden at vide den helt specielle funktion det ur ville få. Og der er berejste digte. For eksempel det om det russiske porcelæn. 

Hvad har denne kvinde med min nye digtsamling KÆRLIGHED og GENBRUG at gøre? Læs digtet Mormors Hæklede Tæppe og find ud af det.
Mormors Hæklede Tæppe. Læs digtet i KÆRLIGHED og GENBRUG. Det er ikke småting det tæppe har kunnet bibringe af historie.

Fra digtet Mit Genbrugshus.

...

mænd og kvinder 

der døde for en sag 

og sammen med små

drenge og piger

der måske var helte

in spe.

 

Var disse fire små helte in spe? Deres navne er fundet på en gravsten på Søndre Kirkegård i Aalborg (tyskergravene). Desværre er der på den kirkegård mange flere gravsten med navne på børn, der var alt for unge til at dø og som måske var helte in spe. Læs hele digtet Mit Genbrugshus i KÆRLIGHED og GENBRUG

| Svar

Nyeste kommentarer

29.05 | 17:06

Mine burmesere har heller aldrig haft problemer med at åbne kattelemmen selvom den var låst indefra! De andre har aldrig lært det😊!
Da jeg lejede mig ind på en vens bondegård med bl.a høns var der en tydelig forskel på mine to burmesere og de to Maine Co