Malerier i genbrugsrammer

KATTENS TIL KÆRLIGHED er min nye bog om mine egne skønne katte. I bogen kan du læse om al den ballade kattene har lavet igennem årene. Katte har det jo med at komme snigende - efter mine fødder en sen nattetime eller efter fuglene i haven. Som så bliver dræbt og fortæret under min sovesofa. Lækkert! Katten på billedet har også sneget sig ind. Jeg ved ikke, om den er på fuglefangst. Billedet er malet på papir med oliekridt. Når jeg maler mine billeder, begynder jeg med at lægge et par streger eller fem på papiret. Derefter fylder jeg ud med farve imellem stregerne. Lidt senere tager jeg farven af igen. På det tidspunkt har papiret suget farven, så det er faktisk olien, jeg skraber af. Når jeg har skrabt den af, lægger jeg en ny farve ovenpå. Den farve kan jeg også finde på at skrabe af, sådan som det er sket under kattens øjne. Jeg har et dogme i forhold til indramningen af mine billeder. Rammerne skal nemlig købes hos Røde Kors, Blå Kors, Kræftens Bekæmpelse eller en anden organisation, der hjælper folk i nød. Jeg bruger mest gamle guldrammer. Men jeg har også været heldig at få fat i nogle sorte rammer, der har hundrede år på bagen. Der er glas foran alle mine billeder. Når jeg fotograferer dem, kan det ikke helt undgås, at lyset reflekteres i glasset. Dette er et uddrag af billedet.
Og her er så hele billedet. Mine billeder kan vendes, så der er mulighed for at beskue dem fra forskellige vinkler.

| Svar

Nyeste kommentarer

29.05 | 17:06

Mine burmesere har heller aldrig haft problemer med at åbne kattelemmen selvom den var låst indefra! De andre har aldrig lært det😊!
Da jeg lejede mig ind på en vens bondegård med bl.a høns var der en tydelig forskel på mine to burmesere og de to Maine Co