Oplæg og oplæsninger

Fra Ordkraft 2015. Workshop for unge med skrivekløe, arrangeret af LeAnne Kline Christiansen, der er leder af forfatterskolen The South Gate Society School of Writing, der slog dørene op for studerende september 2015 og som har en intention om at tilbyde uddannelse på universitetsniveau. Jeg sidder i forfatterpanel med Glenn Ringtved, Mads Nygaard, Sascha Christensen, Titken Pavia Toft og Pia Grandjean Odderskov. Der blev stillet rigtig mange gode og relevante spørgsmål fra de unge. Billedet er taget fra en artikel i Nordjyske den 16.04.15.
Ordkraft 2014 Jeg bliver interviewet af Elsebeth Dissing og læser op af min roman "Jeg brænder sgu fucking hele lortet" i Nordjyskes hjørne.

Har du lyst til at høre, hvordan mine romaner er blevet til?

Jeg kommer meget gerne ud til foreninger og lignende og fortæller om mit arbejde med bøgerne om Anna Rubina og om Jeg brænder sgu fucking hele lortet. Der kan søges om honorartilskud via Statens Kunstråd/Forfattercentrum.

 

Har du lyst til at høre mig læse op af mine digte?

 

Jeg kommer meget gerne ud til foreninger og lignende og læser mine digte. Der kan søges om honorartilskud via Statens Kunstråd/forfattercentrum.

 

 

Jeg læser op ved min reception den 23.09.11 i forbindelse med udgivelsen af Amordfibie. Det foregår i Aalborgs dejlige Østerådal.
Publikum lytter. Ved min reception den 23.09.11 i forbindelse med udgivelsen af Amordfibie.

| Svar

Nyeste kommentarer

29.05 | 17:06

Mine burmesere har heller aldrig haft problemer med at åbne kattelemmen selvom den var låst indefra! De andre har aldrig lært det😊!
Da jeg lejede mig ind på en vens bondegård med bl.a høns var der en tydelig forskel på mine to burmesere og de to Maine Co